dwihut · melankolis · moody · with Him

Hard Time

Waktu-waktu ini terasa berat buat saya.

Tanpa inspirasi apa pun untuk sekedar meletakkan satu kalimat dalam blog ini. Lagi, saya mau katakan, “Lord, don’t play on me, please.” Untuk kesekian kali aku merasa hidupku ini seperti permainan yoyo. I’m on the lowest level. I’m on the highest level. Up and down!

Mari tersenyum. Langkah cukup mudah untuk sedikit meringankan keresahan.

I need time to break for a moment.

I need space.

Could you give me some?

7 thoughts on “Hard Time

  1. wow. ga ada inspirasi aja masih bisa bikin sebuah post. blogger sejati Anda ini😉

    hm. soal analogi hidup, om Rick Warren, di tengah-tengah ‘kesuksesan’ nulis kaya gini:

    “This past year has been the greatest year of my life but also the toughest, with my wife, Kay, getting cancer. I used to think that life was hills and valleys – you go through a dark time, then you go to the mountaintop, back and forth.

    I don’t believe that anymore.

    Rather than life being hills and valleys, I believe that it’s kind of like two rails on a railroad track, and at all times you have something good and something bad in your life.

    No matter how good things are in your life, there is always something bad that needs to be worked on. And no matter how bad things are in your life, there is always something good you can thank God for.”

    bener juga kan? hehe😀

  2. Buku “Your Best Life” nya Pastor Joel Osteen juga bagus banget buat menjadi bahan inspirasi. Terutama buat kesaksian pribadi Oma saya yang berubah dari cemberut dan suka mempertanyakan keadilan dan rencana Tuhan menjadi selalu bersukacita setiap hari.

  3. @anes: hehehhee..yes i am!! *halaah..
    makasi ya buat kutipan kata-kata dari Rick Warren-nya..menguatkan sekali🙂

    @mikha: aku mau..sperti Oma kamu itu…”selalu bersukacita setiap hari”🙂

    @petra: huhuhuuu..iya nih pet..kalo lo hard time karna TA ya??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s